Ben je nieuw hier?

Welkom bij de Spaarnesant Academie, dé plek waar leren en ontwikkelen tot bloei komen! Als schoolbestuur voor openbaar basisonderwijs zetten we ons in voor de groei en ontwikkeling van zowel onze leerlingen als onze medewerkers. Met trots presenteren we ons uitgebreide cursusaanbod, dat via de Spaarnesant Academie toegankelijk is voor al onze geweldige medewerkers.

Bij de Spaarnesant Academie geloven we dat leren een reis is die nooit eindigt. We willen onze medewerkers inspireren en stimuleren om continu te blijven groeien, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen en onze leerlingen de best mogelijke educatieve ervaring kunnen bieden.

Heb je al een account?

Een boeiende mix van online en live bijeenkomsten

Ons programma omvat een boeiende mix van online en live bijeenkomsten die gedurende het hele schooljaar worden aangeboden. Of je nu op zoek bent naar een cursus, workshop, training of volledige opleiding, we hebben voor elk wat wils. We streven ernaar om een divers en interessant aanbod te bieden, zodat iedere medewerker de kans krijgt om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, kennis op te doen en zich te specialiseren in specifieke vakgebieden.

Regie over jouw eigen professionele ontwikkeling

We willen graag dat elke medewerker het gevoel heeft dat ze de regie hebben over hun eigen professionele ontwikkeling. Daarom bieden we flexibiliteit en keuze in ons cursusaanbod, zodat medewerkers kunnen kiezen wat het beste bij hun behoeften en interesses past. We geloven dat leren plezierig moet zijn en streven ernaar om een positieve en ondersteunende leeromgeving te creëren waarin iedereen kan gedijen.

Bij de Spaarnesant Academie geloven we ook sterk in het delen van kennis en ervaring. We moedigen onze medewerkers aan om met elkaar te netwerken, samen te werken en van elkaar te leren. Daarom organiseren we regelmatig interactieve sessies waarin medewerkers hun ideeën en inzichten kunnen delen.

Dus, ga met ons mee op deze boeiende reis van leren en ontwikkeling. Ontdek nieuwe mogelijkheden, vergroot je kennis en vaardigheden, en laat je inspireren door de vele mogelijkheden die de Spaarnesant Academie te bieden heeft. Samen bouwen we aan een toekomst waarin onderwijs blijft groeien en bloeien!

Welkom bij de Spaarnesant Academie – waar leren nooit stopt! 

Heb je al een account?

Iedere medewerker van Spaarnesant dient zich eenmalig te registreren om zich te kunnen inschrijven voor het cursusaanbod. Met je persoonlijke account hou je precies bij welke onderdelen van het programma je hebt gevolgd en kan je je behaalde certificaten downloaden.

Persoonlijke academie account

Via de website van Spaarnesant Academie krijg je toegang tot het cursusaanbod en met je persoonlijke account kan je je registeren en volg je jouw inschrijvingen en behaalde certificaten. Naast het cursusaanbod vind je ook praktische informatie naar o.a. coaching, onze leernetwerken en andere gezamenlijke initiatieven zoals schoolreizen en sportactiviteiten. Ook vind je hier regelmatig updates over de laatste ontwikkelingen, kan je de kennisbank raadplegen en vind je veelgestelde vragen als je er even niet uitkomt. Anders zijn wij er natuurlijk voor je om je op weg te helpen.

Interessant en gevarieerd aanbod

De Spaarnesant Academie is voor alle medewerkers van Spaarnesant en wordt bekostigd uit de scholingsbudgetten. Het programma van de academie bestaat uit een mix van online en live bijeenkomsten, dat gedurende het schooljaar wordt aangevuld met interessante en gevarieerde cursussen, workshops, trainingen en opleidingen.

Je kunt per periode inschrijven voor meerdere onderdelen van het programma en omdat iedereen de kans moet krijgen om gebruik te maken van het aanbod hanteren wij een waarderingssysteem. We hebben een indeling gemaakt met een berekening van het persoonlijk opleidingsbudget, zodat iedereen op een evenredige wijze gebruik kan maken van het aanbod. HIER vind je de prijskaart die we hebben ontwikkeld.

Optimale ontplooiing met jouw kompas

Met Kompas van Spaarnesant werken wij aan het waarborgen en uitbouwen van onze kwaliteiten. We willen onze flexibiliteit en ons leervermogen versterken en onze beweeglijkheid niet inperken door vaststaande plannen. Blijf met elkaar in gesprek en blijf altijd nieuwsgierig om bij te leren. Op die manier staan we sterk en zijn we in staat om de juiste keuzes te maken in een veranderlijke omgeving.

Spaarnesant Academie ondersteunt jou in het gebruik van je eigen kompas en het volgen van de koers met kennis, vaardigheden en onderlinge verbinding. Zo kunnen we samen steeds bepalen wat er nodig is voor het onderwijs om te komen tot optimale ontplooiing van al onze leerlingen. Meer weten? Lees verder over het Kompas van Spaarnesant.

Hou deze website en de Academie mailings in de gaten voor het nieuwe aanbod gedurende het schooljaar.

Ga naar het programma