Spaarnesant Academie

Iedereen maakt gebruik van de expertise die binnen Spaarnesant aanwezig is

Onze ambitie is dat kennis binnen Spaarnesant wordt gedeeld. Die kennisdeling komt van twee kanten: degenen die bewust de kennis die zij hebben opgebouwd onder de aandacht willen brengen, krijgen daartoe een platform en degenen die zoeken naar specifieke kennis vinden in Spaarnesant een structuur om de vraag te stellen en het antwoord te vinden.

De Academie faciliteert de kennisdeling zodanig, dat vraag en aanbod elkaar gemakkelijk weten te vinden. Als er geen kennis binnen Spaarnesant te vinden is zoekt de Academie actief mee naar expertise “buiten de deur”.

Teamleider Opleiden en Professionaliseren

Puck Winnubst
puck.winnubst@spaarnesant.nl 

Contact algemeen

023 5430100
academie@spaarnesant.nl

Het Kompas geeft richting en ruimte

Lees verder > 

Heb je een vraag of wens voor het aanbod?

Wij horen graag je suggesties!

Over Spaarnesant

Alle kinderen zijn welkom

Spaarnesant is de aanbieder van het primair openbaar onderwijs in de gemeente Haarlem. Bij Spaarnesant werken 850 medewerkers vanuit 26 schoollocaties voor basis, speciaal basis- en speciaal onderwijs. Alle scholen van Spaarnesant verzorgen openbaar onderwijs, toegankelijk voor alle kinderen op basis van respect voor alle mogelijke achtergronden. De medewerkers van Spaarnesant zorgen ervoor dat bijna 7.000 kinderen met plezier naar school gaan en zich maximaal ontplooien.

Werken bij Spaarnesant

Ben je op zoek naar een leuke baan als leerkracht, onderwijsassistent of lerarenondersteuner op een van onze scholen? Wij zijn doorlopend op zoek naar afgestudeerde leerkrachten en gemotiveerde ondersteuners en bieden je volop kansen in onze groeiende organisatie.

Ben je een aanbieder van opleidingen?

Neem dan hier contact op

Een inspirerende werkgever

Spaarnesant is de aanbieder van het primair openbaar onderwijs in de gemeente Haarlem. Wij zijn een inspirerende en mensgerichte organisatie met 850 enthousiaste medewerkers die werken vanuit 26 locaties voor basis, speciaal basis- en speciaal onderwijs in regio Haarlem.

Op zoek naar een leuke baan?

Ben je op zoek naar een leuke baan als leerkracht, onderwijsassistent of lerarenondersteuner op een van onze scholen? Wij zijn doorlopend op zoek naar afgestudeerde leerkrachten en gemotiveerde ondersteuners en bieden je volop kansen in onze groeiende organisatie.

Start als leerkracht

Wil je starten als leerkracht op verschillende scholen en groepen om Spaarnesant eerst beter te leren kennen? Wij hebben veel mogelijkheden voor je binnen onze vervangerspool. Ook hier werk je vanuit een tijdelijke of vaste aanstelling met een gegarandeerd salaris.