SPS Innovatiebeurs

Beste collega’s,

Eén van de ambities van Spaarnesant is om  innovatie in het onderwijs  de ruimte te geven en te stimuleren. Daarom volgt ook komend jaar ‘de SPS innovatiebeurs‘; een geldbedrag voor medewerkers met de beste ideeën voor onderwijsinnovatie die daarmee gerealiseerd mogen worden.

We zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die onderzoekend en ondernemend ingesteld zijn en aan de slag willen met een vernieuwend plan of idee binnen hun school.

De 6 beste ideeën worden elk gesponsord met een geldbedrag van maximaal €2.000. Het budget kan worden besteed aan materiaal, literatuur, scholing of ambulante tijd. Ook is er de mogelijkheid tot co-financiering vanuit de school als de innovatie tevens op schoolniveau plaatsvindt.

Tot vrijdag 28 juni kan je je aanmelden om met jouw project of idee in aanmerking te komen. Aanvragen worden beoordeeld door een commissie. Zij stellen vast of een aanvraag voldoet aan gestelde voorwaarden en maken een keuze bij meerdere geschikte aanvragen.

Voorwaarde(n) aanvraag:

  • Je werkt op school aan een verandering van het onderwijsproces. Deze verandering is duurzaam en ‘nieuw’ binnen Spaarnesant en vraagt om onderzoek en ontwikkeling.
  • Binnen de innovatieve ontwikkeling heb jij verantwoordelijkheid en zeggenschap. Jouw rol is duidelijk beschreven binnen de aanvraag. Je betrekt je directe collega’s op actieve wijze.
  • De schoolleiding is op de hoogte van het plan en van deze aanvraag.
  • In je aanvraag geef je informatie over de doelstelling, de werkwijze en planning van de innovatie. Kies zelf een passende manier om je aanvraag te doen!
  • Je staat open voor het delen van je ideeën en resultaten.

Een greep uit de initiatieven van de vorige jaren!

Bewegend leren door Sterre Keur op de Van Voorthuijsen


Ontwikkeling van een techniekkast op de Kring

Multimedia op de Zuidwester

 

De organisatie van de Willie Wortel Award. Een innovatiewedstrijd voor scholen binnen Spaarnesant. Door Singrid van Herwaarden van de Bos en Vaart. Lees meer

 

Meld je aan voor 28 juni 2024!

  • (upload een pdf, pptx of docx van maximaal 1 MB)
    Toegestane bestandstypen: pdf, pptx, docx, Max. bestandsgrootte: 999 KB.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hulp nodig of heb je een vraag?

Geïnteresseerd in innovatie? Bekijk de masteropleiding 'Leren en innoveren'

Lees verder op de website van InHolland