Talentgesprek

Geef jezelf een cadeau en ontdek je talenten!

Meld je aan voor een online of live Talentengesprek en ontdek jouw unieke talentenprofiel.

Werken vanuit je talent levert motivatie, energie en veerkracht op.

Je kan dit rechtstreeks per mail aanvragen bij een van onderstaande talentfluisteraars. Het gesprek duurt ongeveer een uur.

“Het talentgesprek was erg boeiend! Doordat er vragen werden gesteld aan de hand van de talentkaarten, ben ik meer te weten gekomen over mezelf. Eva geeft goede praktische voorbeelden en houdt het gesprek informeel. Een verrijkende ervaring.”

 

Manon Bruijn

Talentfluisteraar, leerkracht, coach

Waar word jij blij van en waar kijk jij naar uit? Door je talenten in te zetten ervaar je vaker het gevoel van welbevinden, blijdschap en geluk. Talenten laten zien wie je werkelijk bent! Als coach en talentfluisteraar ga ik graag samen met jou op zoek naar jouw talenten zodat je vaker in je kracht komt te staan en je meer geluksmomenten zult ervaren.

Mail voor een afspraak: manon.bruijn@spaarnesant.nl

 

Eva Koper

Talentbouwer, Spaarnesant coach, leerkracht

Een talentgesprek is een bron van ontdekking, inzicht en verwondering. Een talentgesprek geeft je een positieve boost waardoor je je vak met meer plezier en professionaliteit kan uitvoeren. Samen gaan we op zoek naar jouw talenten en vertalen we dat direct naar de praktijk. Resultaat: energie en ontwikkeling!

Mail voor een afspraak: eva.koper@spaarnesant.nl

 

Laura Limonard

Talentfluisteraar, Intern begeleider groep 1-2-3

Een talentgesprek is meer dan alleen “even een positief gesprekje”. Met een talentgesprek zoomen we samen in op datgene waar je blij van wordt.  We gaan op zoek naar jouw onbewuste talenten. Hiervan krijg je veel positieve energie en dat werkt verslavend. Het smaakt vaak naar meer. Het maakt dat je je talenten bewuster en vaker gaat inzetten in je leven.

Mail voor een afspraak: laura.limonard@spaarnesant.nl

 

Nicole Mengerink-van der Waag

Talentbouwer, leerkracht, interne coach en scholing & ontwikkeling

In het Talentgesprek dat wij samen voeren (op een voor jou fijne locatie), ga ik je vragen waar je energie van krijgt en dus blij van wordt. Aan de hand van de Talentkaarten maken we een overzicht en ga je naar huis met een schat aan Talenten. Het mooie daarna is dat je ze ook bij anderen gaat herkennen en smaakt het waarschijnlijk naar meer!

Mail voor een afspraak: nicole.mengerink@spaarnesant.nl