Laden Cursussen

Spaarnesant Boekenclub

Het gezamenlijk bespreken van actuele boeken over, of relevant voor het onderwijs, draagt bij aan de verdieping en verbreding van onze professionele kennis.

De Spaarnesant Boekenclub is een nieuw intitiatief waarin professionals, vanuit alle lagen van de organisatie, kunnen participeren. Er is plek voor 20 enthousiaste collega’s vanuit Spaarnesant. Juist diversiteit aan medewerkers biedt garantie voor boeiende gesprekken.

De bijeenkomsten zijn interactief. Wij doen dit steeds op een andere locatie, zo zie je ook andere scholen binnen Spaarnesant. En indien nodig, gaan we gewoon online door.

Na de eerste bijeenkomst hopen we dat een enthousiaste lezer deze club wil coördineren en gaan we samen boeken kiezen voor schooljaar 2022-2023. In principe komt de boekenclub 3 x per jaar bijeen en kun je je per keer aanmelden.

Voor het schooljaar 2021-2022 hebben we onderstaande data en boeken. Als je aanmelding is bevestigd, hoor je wanneer je je boek kan afhalen bij de receptie van Spaarnesant en kan je beginnen met lezen!

Datum

Woensdag 2 maart van 15.30 – 17.00 uur

Boek: Van de kat en de bel, tellen en vertellen met de eindtoets basisonderwijs door Karen Heij

Alvast beginnen? Luister de podcast met onderzoeker Karen Verheij, lees dit proefschrift van de kat en de bel of kijk deze video.

Volgende datum is donderdag 12 mei met een boek over de pedagogische opdracht (tips welkom). Zie hiervoor t.z.t. de aanmeldpagina op deze website.

  • 2 mrt 2022
  • Van 15:30 uur
  • Tot 17:00 uur
  • De Cirkel
  • Danny Bark Mariëtte ten Oever
  • Leren van én met elkaar
  • 11 plekken
  • Categorie 1

Inschrijven

Om je in te schrijven moet je ingelogd zijn.

Heb je nog geen account aangemaakt? Registreer je op deze pagina!

Cursuslocatie

De Cirkel Haarlem

Atjehstraat 35A
Haarlem, 2022 BL Nederland

Cursus door

Danny Bark

Directeur van de Cirkel en mede-aanjager van innovatie bij Spaarnesant.

Mariëtte ten Oever

Stafdirecteur bij Spaarnesant met als specifiek aandachtsgebied leren en ontwikkelen.

Wil je niets missen? Bekijk dan ons gehele aanbod.

Volledige aanbod