E-wise 2023-2024 voor IB-ers - Spaarnesant Academie E-wise 2023-2024 voor IB-ers - Spaarnesant Academie

Laden Cursussen
  • Dit evenement is voorbij.

E-wise 2023-2024 voor IB-ers

« Terug naar aanbod

Alle vrijheid om je te ontwikkelen, ook op je thuiswerkplek!

Een nieuw aanbod voor IB-ers.

Schrijf je via deze website in, dan krijg je begin september je inloggegevens via E-wise en kun je aan de slag! Let op, de mail van E-wise kan in je spam belanden.

Je kunt kiezen uit de nu beschikbare cursussen, zie www.e-wise.nl

Via het cursusaanbod van E-WISE kun je online geaccrediteerde cursussen volgen op het moment dat het je zelf goed uitkomt. Alle cursussen zijn met professionals uit het onderwijs ontwikkeld en het geleerde is direct toepasbaar in de klas.
De online cursussen duren ca. 2 uur. Er komen steeds nieuwe cursussen bij, dus kijk regelmatig in het schooljaar of er wat voor je bij zit.

NB Oude abonnementen worden automatisch na een schooljaar stopgezet. Wil je opnieuw deelnemen? Schrijf je dan wel opnieuw in!

De kosten die de Academie voor je betaalt:

€476 voor IB-ers*

*Als IBer krijg je toegang tot de IB modules, maar ook toegang tot het hele aanbod voor leraren en de kinderopvang. Een ruim pakket om uit te kiezen dus.

Overleg dit vooraf met je directeur. We begroten een maximaal aantal deelnemers voor Spaarnesant uit het Academie budget. Wil je met meer deelnemen van één school, dan is een schoolabonnement ook mogelijk.

We monitoren alle deelnemers via een managementrapportage en kijken zo mee welke trainingen iedereen volgt en hoe het animo is. Dit doen we om te evalueren en te besluiten of we continueren.

Meer info

Data

Kick-off bijeenkomst door Milou Peek van E-wise dinsdag 19 september van 15.30 – 16.30 uur

Wij willen graag dat iedereen aanwezig is (online). Je leert dan veel actiever en effectiever E-WISE gebruiken. Ook kan Milou gelijk checken of iedereen de activatiemail heeft ontvangen en of het lukt met inloggen. Je ontvangt via de Academie een Teamsuitnodiging.

De rest van de cursussen plan je zelf in gedurende het schooljaar.

  • Kick-off 19 september
  • Van 15:30 uur
  • Tot 16:30 uur
  • Thuis of op school
  • E-wise
  • Online leren
  • 8 plekken
  • Categorie 5

Inschrijven

Om je in te schrijven moet je ingelogd zijn.

Heb je nog geen account aangemaakt? Registreer je op deze pagina!

Cursus door

E-wise

E-WISE geeft leraren eigenaarschap over hun eigen leerlijn. Het online aanbod beslaat alle facetten van het leraarschap; de ontwikkeling van de leraar, de lessen, de leerlingen, de werkzaamheden en de vakkennis. Op deze manier kan iedereen zelf kiezen op welk vlak hij of zij zich wil ontwikkelen. Zie voor het volledige aanbod www.e-wise.nl  

Wil je niets missen? Bekijk dan ons gehele aanbod.

Volledige aanbod