Laden Cursussen

E-wise

Alle vrijheid om je te ontwikkelen, ook op je thuiswerkplek!

NB Alleen voor Spaarnesant medewerkers.

Spaarnesant Academie heeft een nieuw abonnement voor E-WISE afgesloten tot 1 juni 2021. Schrijf je via deze website  in, dan krijg je je inloggevens via Ewise en kun je aan de slag! Je kunt kiezen uit de nu beschikbare cursussen, zie www.e-wise.nl

Via het cursusaanbod van E-WISE kun je online geaccrediteerde cursussen volgen op het moment dat het je zelf goed uitkomt. Alle cursussen zijn met professionals uit het onderwijs ontwikkeld en het geleerde is direct toepasbaar in de klas.
De online cursussen duren ca. 2 uur. Er komen steeds nieuwe cursussen bij, dus kijk regelmatig in het schooljaar of er wat voor je bij zit.

Voorwaarden

We verwachten dat je minimaal 3-4 online trainingen volgt. De kosten zijn namelijk €226 per deelnemer.

Je account wordt per 1 juni 2021 door Spaarnesant stopgezet. Wil je daarna verder, dan kun je weer opnieuw je aanmelden via deze website.

We monitoren alle deelnemers via een managementrapportage en kijken zo mee welke trainingen iedereen volgt en hoe het animo is. Dit doen we om te evalueren en te besluiten of we continueren.

 

Reviews

” Ik zou dat graag willen! Er staan erg leuke dingen tussen.”

Eva, de Zonnewijzer

“Nou…ik ben meteen verslaafd…heb gisteren al twee modules afgerond. heel waardevol!”

Monique, IKC Zuid Kennemerland

 

 

  • Inschrijven vanaf 17 aug 2020
  • Thuis of op school
  • E-wise
  • Leren van én met elkaar
  • 0 plekken

Inschrijven

Om je in te schrijven moet je ingelogd zijn.

Heb je nog geen account aangemaakt? Registreer je op deze pagina!

Cursus door

E-wise

E-WISE geeft leraren eigenaarschap over hun eigen leerlijn. Het online aanbod beslaat alle facetten van het leraarschap; de ontwikkeling van de leraar, de lessen, de leerlingen, de werkzaamheden en de vakkennis. Op deze manier kan iedereen zelf kiezen op welk vlak hij of zij zich wil ontwikkelen. Zie voor het volledige aanbod www.e-wise.nl  

Wil je niets missen? Bekijk dan ons gehele aanbod.

Volledige aanbod