Passend Onderwijs Zuid Kennemerland

Professionaliseringsaanbod en activiteiten

Hierbij presenteren wij het professionaliseringsaanbod van het samenwerkingsverband PO-ZK voor komend schooljaar. We hebben een gevarieerd programma samengesteld, i.o.m. de bestuurlijke academies. In bijgaande folder lees je alles wat we in schooljaar 22-23 aan professionalisering bieden. Meer informatie over de inhoud van dit aanbod lees je op onze website bij leerkrachtdagen , in de agenda bij het betreffende item, of vraag je onderwijsconsulent.

Daarnaast graag jullie aandacht voor het volgende:

Intervisie

  • Werk je met hoogbegaafde leerlingen en wil je graag ervaringen uitwisselen met collega’s van andere scholen? Meld je dan aan voor de serie intervisiebijeenkomsten onder leiding van onze drie experts Marijke Schekkerman, Fanny Cattenstart en Marian Plat. HB-coördinatoren, IB-een andere onderwijsprofessionals kunnen zich aanmelden voor deelname op maandag, dinsdag of woensdag, steeds van 15.30 tot 17.00 uur. Het formulier vind je hier én op de projectpagina van Versterken Onderwijs aan HB leerlingen. Aanmelden kan tot eind juni 2022!
  • Aanmeldingsbrief intervisie IB-ers voor schooljaar 22-23 in de bijlage. Ook als je dit jaar hebt meegedaan met de intervisie graag opnieuw aanmelden.

Andere trainingen/bijeenkomsten:

  • Pro Ago, samenwerken onder spanning: bij voldoende aanmeldingen organiseren we in het nieuwe schooljaar wederom een training voor directeur en Intern Begeleider. Aanmelden middels een mail naar r.robison@po-zk.nl
  • Lastige gesprekken, een uitdaging: een training voor schoolteams door het Samenwerkingsverband over communicatie met ouders, meer informatie in de folder.
  • Directienetwerk, 15 november van 09.00-12.00 uur.
  • Groot Netwerk PO-VO, 16 maart 2023 in de Philharmonie, 16 maart 2023, 08.30-12.30