miniFestival 24-09-19 groot succes

En ook dit jaar waren de weergoden het met ons eens!
En bijna 200 Spaarnesant collega’s waren erbij!!!
Waar waren ze het allemaal mee eens?

Dat het na de start van het schooljaar fijn is om samen met je Spaarnesant collega’s in ontspannen sfeer te genieten van inhoud & gezelligheid. De sfeer zat er na de opening door Janneke Koch en robot Nao goed in.

Met een hapje en een drankje je hand laten analyseren, eens een goed coachings- of loopbaangesprek voeren, een mini schilderen, je even laten masseren op de stoel, informatie over online leren krijgen, uitproberen wat je met robotica kan in je klas, naar de lezing van Pedro De Bruyckere, met een boog gaan schieten of relaxed aan/ door de yoga. Of gewoon lekker in verbinding met je collega’s op het strand. Alles is en was goed.

De eerste reacties

  • Het was een leuke middag. Hier in het team ook veel enthousiasme. Goed georganiseerd, leuke spreker! Enige minpuntje was dat de workshops allemaal al volgepland waren toen wij aankwamen. Dat vonden wij jammer. Hier veel positieve reacties naar andere collega’s toe, dus bij herhaling mogelijk meer animo!
  • Wat was het weer een fijn gebeuren! Ik wil jullie bedanken voor het organiseren van dit evenement. Ik hoop dat jullie dit er in houden. Ik heb genoten! Veel dank
  • Wat was het leuk donderdag, top georganiseerd!

Volgend schooljaar staat het Spaarnesant Feest op het programma…

Hieronder een selectie van alle foto’s.