Laden Cursussen

Talentfluisteren

Spaarnesant heeft al meer dan 150 Kindertalentfluisteraars, 3 Kindertalentfluisterscholen en een leernetwerk van Talentbouwers. Naar het gedachtengoed van Luk Dewulf en Els Pronk geven onze eigen Talentbouwers deze training.

Wil je weten wat Talentfluisteren is en ben je benieuwd hoe je in de praktijk talentgericht kunt werken?

In het drieluik Talentfluisteren leer je alles over talentgericht werken (3 bijeenkomsten van elk 2 uur).

Tijdens de eerste bijeenkomst maak je kennis met de Talenten, de theorie van het fluisteren en leer je hoe je een Talentgesprek voert.

De tweede middag staat in het teken van de praktijk: hoe introduceer je de Talenten in de klas en zorg je dat kinderen talenten bij zichzelf herkennen en kunnen benoemen bij anderen. Je krijgt tools aangereikt om direct mee aan de slag te gaan.

De laatste middag focussen we op ‘Talent in actie’ en ‘gedrag ontwikkelen bij je talent’. Hoe kun je kinderen stimuleren hun talenten in te zetten. Hoe kun je kinderen uitdagen uit hun comfortzone te gaan.

Bij deze training krijg je je eigen set talentkaarten op de eerste dag.

Wil je Luk en Els horen en zien wat ze in Zwolle gedaan hebben?

Kijk dan naar Talent Event: Zwolle kiest voor Talent (vimeo.com)

Data

van 15.30 -17.30 uur

22 september

13 oktober

10 november

  • 22 sep 2022
  • Van 15:30 uur
  • Tot 17:30 uur
  • De Wilgenhoek
  • Eva Koper Manon Bruijn
  • Bijeenkomst
  • 0 plekken
  • Categorie 2

Inschrijven

Om je in te schrijven moet je ingelogd zijn.

Heb je nog geen account aangemaakt? Registreer je op deze pagina!

Cursuslocatie

De Wilgenhoek Haarlem

Wilgenstraat 81
Haarlem, 2023 NN

Cursus door

Eva Koper

Talentfluisteraar, talentbouwer, coach en leerkracht op de Wilgenhoek. Talentfluisteren is een sprankelende manier om kinderen in hun kracht te zetten. Vanuit het netwerk Talentenbouwers ben ik in staat vele werkvormen te bundelen en theorie met praktijk te laten versmelten. Het talentgericht werken met kinderen brengt veel nieuwe inzichten die ik graag met collega’s deel.

Manon Bruijn

Talentfluisteraar en leerkracht op de Wilgenhoek. Kinderen bloeien enorm op als hun talent gezien wordt, maar hoe doe je dat in de praktijk? Hoe zorg je er als leerkracht voor dat de (verborgen) talenten van de kinderen zichtbaar worden en hoe stimuleer je je leerlingen om hun talent (verder) te ontwikkelen? Tijdens deze cursus geef ik je simpele tools en werkvormen mee, zodat je direct in je eigen klas aan de slag kunt gaan met talentontwikkeling.

Wil je niets missen? Bekijk dan ons gehele aanbod.

Volledige aanbod