Laden Cursussen

Schrijven

SchoolSkills Lab maakt de kennis die op SO De Parel aanwezig is over motoriek en onderwijs toegankelijk voor het reguliere onderwijs. Dit doen we onder andere via onze e-learning cursus ‘SchoolSkills Coach’.

In vier online modulen geven we informatie over de motorische ontwikkeling van kinderen in relatie tot schoolse vaardigheden. Hierbij worden ook eenvoudige en praktische tips en adviezen gegeven die direct toepasbaar zijn in het dagelijkse schoolleven.

De modulen zijn los en in willekeurige volgorde en naar eigen interesse te volgen. Je schrijft je via deze pagina in en ontvangt binnen twee weken een voucher om via Teachers Channel op kosten van Spaarnesant Academie deel te kunnen nemen. Je schrijft je in voor maximaal 1 module per keer. Heb je deze afgerond, dan kun je pas voor een van de andere modules inschrijven.

Module III – Schrijven; fijne motoriek in de midden- en bovenbouw

Schrijven…., we raken er niet over uitgepraat en geschreven.

Kies je op school voor verbonden of blokschrift of stap je volledig over op de digitale wereld???

Veel vragen, nog meer mogelijkheden en zeker zoveel kansen.

Ondanks alle technologische ontwikkelingen, blíjft schrijven een belangrijke vaardigheid.

In deze module wordt onder andere ingegaan op de mogelijkheden om leesbaar schrijven te stimuleren, de aandachtspunten bij verbonden schrift en blokschrift en op welke manier je materialen in kunt zetten.

https://schoolskillslab.nl/schoolskills-coach/

 

 

  • Inschrijven vanaf 17 aug 2020
  • Thuis of op school
  • SchoolSkills Lab
  • Leren van én met elkaar
  • 2 plekken

Inschrijven

Om je in te schrijven moet je ingelogd zijn.

Heb je nog geen account aangemaakt? Registreer je op deze pagina!

Cursus door

SchoolSkills Lab

SchoolSkills Lab biedt leerkrachten, onderwijsassistenten en IB’ers op verschillende wijze praktische handvatten en tips om kinderen met kleine motorische problemen op een passende manier te ondersteunen in het dagelijkse schoolleven.  www.schoolskillslab.nl  

Wil je niets missen? Bekijk dan ons gehele aanbod.

Volledige aanbod