Schoolreis extern - Spaarnesant Academie Schoolreis extern - Spaarnesant Academie

Laden Cursussen
  • Dit evenement is voorbij.

Schoolreis extern

« Terug naar aanbod

Laterna Magica bestaat dit jaar 15 jaar! Al 15 jaar lang vinden wij dagelijks met elkaar het onderwijs van morgen uit en daar zijn we trots op! We organiseren daarom een symposium op woensdag 22 februari 2023.

We nodigen (toekomstige) leraren, studenten,  pedagogen, leidinggevenden en onderzoekers uit, die net als wij innoverend (willen) zijn binnen het onderwijs om dit met ons mee te vieren. Je kunt op deze dag andere professionals ontmoeten, die net als jij op micro en/of macro niveau innoverend (willen) zijn in het onderwijs. Je volgt lezingen en workshops over onze uitvoeringspraktijk met kinderen en leert meer over onze leergemeenschap van professionals. Deze voorbeelden uit onze praktijk worden grotendeels door onze eigen collega’s gegeven, maar we hebben ook een aantal gasten uitgenodigd om er een mooie (inhoudelijke) dag van te maken. We willen dat jij geïnspireerd raakt en handvatten krijgt om ‘jouw gewenste verandering verder te brengen’ en andere gelijkgestemde onderwijsprofessionals ontmoet.

Binnenkort volgt een overzicht van de workshops en lezingen. Zie bijlage voor meer info.

Programma van de dag

12.00-13.00 lunch externen

13.00-13.45 Bart van Rosmalen

14.00-15.30 workshopronde

15.30-16.00 gezamenlijke afsluiting theater met Peter Rombouts

16.00-17.30 netwerkborrel

We hebben er zin in!

Team Laterna Magica

Aanmelden kan via de Spaarnesant Academie. Je hoort dan voor eind januari of je als koppel kunt meedoen.

De bedoeling is namelijk dat je van een school samen komt: dus een mix van leidinggevenden en juist ook uitvoerende mensen. Dit omdat het dan meer wordt dan even kijken, maar je er samen ook verder mee kan binnen je school.

  • 22 feb 2023
  • Van 12:00 uur
  • Tot 17:30 uur
  • Laterna Magica
  • Laterna Magica
  • Bijeenkomst
  • 1 plekken
  • Categorie 1

Inschrijven

Om je in te schrijven moet je ingelogd zijn.

Heb je nog geen account aangemaakt? Registreer je op deze pagina!

Cursuslocatie

Laterna Magica
Amsterdam

Eva Besnyöstraat 491
Amsterdam, Nederland

Cursus door

Laterna Magica

Laterna Magica is een leer- en leefgemeenschap. Kinderen kunnen onder meer koken, eten, sporten, dansen, muziek maken, naar het theater gaan, werken in een werkplaats of atelier, lezen, rekenen, spellen en in de moestuin werken. Wij maken ruimte voor creatieve ideeën. Kinderen, onderzoekers en leerkrachten leren en werken samen met bewoners, ondernemers en overheden. www.laternamagica.nl

Wil je niets missen? Bekijk dan ons gehele aanbod.

Volledige aanbod