Laden Cursussen

Motoriek-Leren observeren

SchoolSkills Lab maakt de kennis die op SO De Parel aanwezig is over motoriek en onderwijs toegankelijk voor het reguliere onderwijs. Dit doen we onder andere via onze e-learning cursus ‘SchoolSkills Coach’.

In vier online modulen geven we informatie over de motorische ontwikkeling van kinderen in relatie tot schoolse vaardigheden. Hierbij worden ook eenvoudige en praktische tips en adviezen gegeven die direct toepasbaar zijn in het dagelijkse schoolleven.

De modulen zijn los en in willekeurige volgorde en naar eigen interesse te volgen. Je schrijft je via deze pagina in en ontvangt binnen twee weken een voucher om via Teachers Channel op kosten van Spaarnesant Academie deel te kunnen nemen. Je schrijft je in voor maximaal 1 module per keer. Heb je deze afgerond, dan kun je pas voor een van de andere modules inschrijven.

Module I – Leren observeren

Soms heb je het gevoel dat een kind niet lekker mee komt in de les.

De motorische ontwikkeling kan hierin een rol spelen. Deze hangt namelijk nauw samen met veel schoolse vaardigheden. Voordat je echter aan de slag kunt gaan richting een oplossing, zal eerst het probleem helder moeten zijn. In deze module leer je gericht kinderen te observeren. Met een objectieve observatie en een concrete hulpvraag, is de oplossing vaak veel dichterbij.

https://schoolskillslab.nl/schoolskills-coach/

  • Inschrijven vanaf 17 aug 2020
  • Thuis of op school
  • SchoolSkills Lab
  • Leren van én met elkaar
  • 0 plekken

Inschrijven

Om je in te schrijven moet je ingelogd zijn.

Heb je nog geen account aangemaakt? Registreer je op deze pagina!

Cursus door

SchoolSkills Lab

SchoolSkills Lab biedt leerkrachten, onderwijsassistenten en IB’ers op verschillende wijze praktische handvatten en tips om kinderen met kleine motorische problemen op een passende manier te ondersteunen in het dagelijkse schoolleven.  www.schoolskillslab.nl  

Wil je niets missen? Bekijk dan ons gehele aanbod.

Volledige aanbod