Laden Cursussen

E-wise

Alle vrijheid om je te ontwikkelen

Thuis of op school in je eigen tijd aan de slag?

Met het e-learning aanbod van E-wise met ruim 80 cursussen gaat dat bijna vanzelf. We hebben voor Spaarnesant een groepsaccount gekocht als pilot dit schooljaar. Er is nog plek voor een aantal deelnemers! Ondertussen zijn al veel collega’s enthousiast aan de slag. Samen met iemand van je school doen?

” Ik zou dat graag willen! Er staan erg leuke dingen tussen.”

Eva, de Zonnewijzer

“Nou…ik ben meteen verslaafd…heb gisteren al twee modules afgerond. heel waardevol!”

Monique, IKC Zuid Kennemerland

Op deze manier willen we een breed spectrum aan cursussen op vakinhoudelijk, vakdidactisch en pedagogisch gebied aanbieden waardoor iedereen zich in alle vrijheid kan blijven ontwikkelen.

Via het cursusaanbod van E-WISE kunnen online geaccrediteerde cursussen volgen op het moment dat het je zelf goed uitkomt.
Alle cursussen zijn met professionals uit het onderwijs ontwikkeld en het geleerde is direct toepasbaar in de klas.
De online cursussen duren ca. 2 uur. De borging binnen de school kan gerealiseerd worden tijdens een studiemiddag, een vergelijkbaar overlegmoment op school of binnen de Spaarnesant Academie.

Je kunt kiezen uit de nu beschikbare cursussen, zie www.e-wise.nl

We verwachten dat je minimaal 3-4 online trainingen volgt. De kosten per persoon voor Spaarnesant zijn namelijk €206 voor het gehele aanbod. We monitoren dit in deze pilot komend schooljaar.

Je kan je inschrijven via deze website. Je ontvangt dan binnen twee weken een inlogcode via E-wise en kunt daarna meteen aan de slag.

 

  • Van uur
  • Tot uur
  • Thuis of op school
  • E-wise
  • Leren van én met elkaar
  • 0 plekken

Inschrijven

Om je in te schrijven moet je ingelogd zijn.

Heb je nog geen account aangemaakt? Registreer je op deze pagina!

Cursus door

E-wise

E-WISE geeft leraren eigenaarschap over hun eigen leerlijn. Het online aanbod beslaat alle facetten van het leraarschap; de ontwikkeling van de leraar, de lessen, de leerlingen, de werkzaamheden en de vakkennis. Op deze manier kan iedereen zelf kiezen op welk vlak hij of zij zich wil ontwikkelen. Zie voor het volledige aanbod www.e-wise.nl  

Wil je niets missen? Bekijk dan ons gehele aanbod.

Volledige aanbod