Laden Cursussen

E-wise 2021-2022

Alle vrijheid om je te ontwikkelen, ook op je thuiswerkplek!

Er is een nieuw abonnement voor E-WISE afgesloten voor schooljaar 2021-2022.

Schrijf je via deze website in, dan krijg je augustus/ september je inloggevens via Ewise en kun je aan de slag! Let op, de mail van E-wise kan in je spam belanden.

Je kunt kiezen uit de nu beschikbare cursussen, zie www.e-wise.nl

Via het cursusaanbod van E-WISE kun je online geaccrediteerde cursussen volgen op het moment dat het je zelf goed uitkomt. Alle cursussen zijn met professionals uit het onderwijs ontwikkeld en het geleerde is direct toepasbaar in de klas.
De online cursussen duren ca. 2 uur. Er komen steeds nieuwe cursussen bij, dus kijk regelmatig in het schooljaar of er wat voor je bij zit.

NB Oude abonnementen worden automatisch na een schooljaar stopgezet. Wil je opnieuw deelnemen? Schrijf je dan wel opnieuw in!

De kosten zijn €220 per deelnemer en gaat via je school ten laste van het persoonlijke scholingsbudget. Overleg dit vooraf met je directeur.

Je account wordt per 1 september 2022 automatisch door Spaarnesant stopgezet. Wil je daarna verder, dan kun je weer opnieuw je aanmelden via deze website.

We monitoren alle deelnemers via een managementrapportage en kijken zo mee welke trainingen iedereen volgt en hoe het animo is. Dit doen we om te evalueren en te besluiten of we continueren.

Data

Kick-off bijeenkomst door Milou Peek van E-wise dinsdag 7 september om 15.30 uur

Wij willen graag dat iedereen aanwezig is (online). Je leert dan veel actiever en effectiever E-WISE gebruiken. Ook kan Milou gelijk checken of iedereen de activatiemail heeft ontvangen en of het lukt met inloggen.

De rest van de cursussen plan je zelf in gedurende het schooljaar.

 

Reviews

” Ik zou dat graag willen! Er staan erg leuke dingen tussen.”

Eva, de Zonnewijzer

“Nou…ik ben meteen verslaafd…heb gisteren al twee modules afgerond. heel waardevol!”

Monique, IKC Zuid Kennemerland

 

 

  • 7 sep 2021
  • Van 15:30 uur
  • Tot 16:30 uur
  • Thuis of op school
  • E-wise
  • Leren van én met elkaar
  • 12 plekken

Inschrijven

Om je in te schrijven moet je ingelogd zijn.

Heb je nog geen account aangemaakt? Registreer je op deze pagina!

Cursus door

E-wise

E-WISE geeft leraren eigenaarschap over hun eigen leerlijn. Het online aanbod beslaat alle facetten van het leraarschap; de ontwikkeling van de leraar, de lessen, de leerlingen, de werkzaamheden en de vakkennis. Op deze manier kan iedereen zelf kiezen op welk vlak hij of zij zich wil ontwikkelen. Zie voor het volledige aanbod www.e-wise.nl  

Wil je niets missen? Bekijk dan ons gehele aanbod.

Volledige aanbod