Laden Cursussen

E-wise schoolleiders 2022-2023

Alle vrijheid om je te ontwikkelen, ook op je thuiswerkplek!

Dit unieke nascholingsaanbod voor schoolleiders is zorgvuldig ontwikkeld met experts uit de praktijk en wetenschap. Perfect afgestemd op de uitdagingen die je als schoolleider tegenkomt. Voor € 795,- krijg je een jaar lang onbeperkt toegang tot het online cursusaanbod. Daarnaast krijg je automatisch toegang tot het pakket voor leraren met ruim 150 cursussen. Omdat we een bundel korting krijgen bij Spaarnesant (account leraren én schoolleiders samen) krijg je in ieder geval 15% en mogelijk tot 25% korting. Dit gaat t.b.v. je schoolleiders professionaliseringsbudget.

Je kan ook eerst een paar proefcursussen doen, om te kijken of het wat voor je is.

NB Abonnementen worden automatisch na een schooljaar stopgezet. Wil je opnieuw deelnemen? Schrijf je dan wel opnieuw in!

We monitoren alle deelnemers via een managementrapportage en kijken zo mee welke trainingen iedereen volgt en hoe het animo is. Dit doen we om te evalueren en te besluiten of we continueren.

Data

Online Kick-off bijeenkomst door Milou Peek van E-wise dinsdag 13 september van 16.00 – 16.45 uur 

Je leert dan veel actiever en effectiever E-WISE gebruiken. Ook kan Milou gelijk checken of iedereen de activatiemail heeft ontvangen en of het lukt met inloggen.

De rest van de cursussen plan je zelf in gedurende het schooljaar.

 

 

  • 13 sep 2022
  • Van 16:00 uur
  • Tot 16:45 uur
  • Thuis of op school
  • E-wise
  • Leren van én met elkaar
  • 4 plekken
  • Categorie 5

Inschrijven

Om je in te schrijven moet je ingelogd zijn.

Heb je nog geen account aangemaakt? Registreer je op deze pagina!

Cursus door

E-wise

E-WISE geeft leraren eigenaarschap over hun eigen leerlijn. Het online aanbod beslaat alle facetten van het leraarschap; de ontwikkeling van de leraar, de lessen, de leerlingen, de werkzaamheden en de vakkennis. Op deze manier kan iedereen zelf kiezen op welk vlak hij of zij zich wil ontwikkelen. Zie voor het volledige aanbod www.e-wise.nl  

Wil je niets missen? Bekijk dan ons gehele aanbod.

Volledige aanbod